Do odprave pogojev "PCT" vam vašo najljubšo jed dostavimo na dom! Na lokaciji pa obratujemo samo kot prevzemno mesto.

 Dostavljamo na območju Železnikov, Selc, Studena, Dražgoš, Rudna, Kališ, Lajš, Podblice in Jamnika. Jedi lahko tudi osebno prevzamete na označenem prevzemnem mestu pred Brunarico.

Naša ponudba

Naročila za dostavo sprejemamo do 20.00.
Za stroške dostave in embalaže zaračunamo pavšalno 2€ na posamično dostavo, neglede na količino naročila ter oddaljenost stranke.
Možen tudi osebni prevzem (take away), na zato označenem mestu, zunaj, ob vhodu v lokal. Naročila za osebni prevzem sprejemamo do 20.30. Na prevzemnem mestu izdajamo poleg jedi, le pijačo v zaprti embalaži (predpakirano) in kavo "za s seboj". Cenjene stranke pozivamo, da se držijo vseh aktualnih pravil in priporočil za omejitev epidemije Covid-19 (razkuževanje, uporaba zaščitnih mask, vzdrževanje dsitance). Opozarjamo tudi, da je pred lokalom (na naših kapacitetah) konzumiranje hrane in pijače dovoljeno le ob izpolnjevnju pogoja "PCT" (prebolel, cepljen, testiran). Vse cene vsebujejo DDV. Alergeni v jedeh so objavljeni v nadaljevanju spletne strani. V času obratovanja je možen tudi ogled muzeja. Pred vstopom je potrebno predložiti veljavno potrdilo "PCT" in osebni dokument.

Naša ponudba

Za dostavo ali osebni prevzem vam lahko pripravimo večino jedi. 
STE VEDELI? Pri nas si pizzo sestavite popolnoma po svojih željah. Na voljo je preko 30 različnih dodatkov.

Obvestilo o prisotnih
alergenih v jedeh